+huset
 
Velkommen
 
Om +huset
 
Bæredygtighed & lavenergi
 
Arkitektur & teknik
 
Billeder & tegninger
 
Weblog
 
Samarbejdspartnere
• Oversigt samarbejdspartnere
 
Links & litteratur
 
Kontakt
 

SamarbejdspartnereThermiSol A/S
Teknisk chef Bjørn Møller Laursen


Hvis man vil vide noget om isolering i al almindelighed og EPS-isolering i særdelseshed, så skal man ringe til ThermiSol og Teknisk chef Bjørn Møller Laursen.
Uanset om det drejer sig om traditionel anvendelse af EPS-isoleringen, eller det drejer sig om de allernyeste innovative og udfordrende anvendelser af dette fantastiske materiale, så kan man regne med at ThermiSol både kan yde kvalificeret teknisk service og bistand, og levere nøjagtigt de produkter der efterspørges.
Gennem et mangeårigt engagement i forskning og udviklingsprojekter har ThermiSol sikret sig en førerposition
indenfor viden og fremstilling af EPS-isolering.

Da vi skulle vælge terrændæk-isolering til +huset var vi derfor ikke i tvivl om hvor vi skulle henvende os, og med sin sædvanlige positive, imødekommende og nysgerrige indgang til alle nye udfordringer, var Teknisk chef Bjørn Møller Laursen heller ikke i tvivl om at ThermiSol gerne ville deltage i et samarbejde om et nyt bæredygtigt super-lavenergihus.

Til +huset har ThermiSol leveret EPS-gulvplader i tykkelser fra 75 mm til 275 mm, samt 150 mm kantisoleringer. Den samlede tykkelse på gulvisoleringen ligger på mellem 55 og 62 cm.For kontakt og yderlig information:

ThermiSol A/S
Teknisk chef Bjørn Møller Laursen
Lundagervej 20
8722 Hedensted

Tlf. 7674 1611


Mail: bml@thermisol.dk

Hjemmeside: www.thermisol.dk