+huset
 
Velkommen
 
Om +huset
 
Bæredygtighed & lavenergi
 
Arkitektur & teknik
 
Billeder & tegninger
 
Weblog
 
Samarbejdspartnere
• Oversigt samarbejdspartnere
 
Links & litteratur
 
Kontakt
 

SamarbejdspartnereMorten Stouby
Tømrermester og Bygningskonstruktør BTH, Stouby Tømrerfirma ApS, Skive


Den første person vi kontaktede da vi gav os i kast med at tegne og projektere vores nye hus, var tømrermester Morten Stouby fra Stouby Tømrerfirma.

Morten er, udover at være tømrer og tømrermester, desuden uddannet bygningskonstruktør og vi har i en periode arbejdet sammen på en arkitekttegnestue i Århus. Jeg vidste derfor at Morten er en meget behagelig og kreativ mand at arbejde sammen med, og desuden, at han har en solid byggeteknisk indsigt og viden om håndværksmæssig kvalitet, som vi gerne ville have indarbejdet i huset.

I husets indledende fase har vi derfor haft et frodigt og kreativt samarbejde der ledte frem til det endelig layout, og en ret præcis formulering af de grundlæggende byggetekniske løsninger. Morten har haft afgørende indflydelse på tilblivelsen af huset, og uden hans indsats havde meget set anderledes ud.

Morten Stouby har de sidste år drevet tømrerfirmaet Stouby Tømrerforretning, og det gør han på samme måde som han tidligere praktiserede som bygningskonstruktør - nemlig ved hjælp af solidt håndværk, teknisk indsigt og faglig stolthed, og i en respektfuld dialog med både kunder og leverandører.

Stouby Tømrerfirma er et velrenomeret familieforetagende, og har været drevet som en alsidig og traditionel snedker- og tømrervirksomhed i mange år.
De sidste år har man desuden haft øget fokus på lavenergi og bæredygtighed, og ved bl.a. en målrettet efteruddannelse har firmaet nu en betydelig viden om en række af de forhold som skal til for at imødegå fremtidens bygningsmæssige udfordringer.For kontakt og yderlig information:

Tømrermester Morten Stouby
Stouby Tømrerfirma ApS
Violvej 103
7800 Skive

Tlf.: 9752 0440


Mail: morten@stouby.dk

Hjemmeside: www.stouby.dk