+huset
 
Velkommen
 
Om +huset
 
Bæredygtighed & lavenergi
 
Arkitektur & teknik
 
Billeder & tegninger
 
Weblog
 
Samarbejdspartnere
• Oversigt samarbejdspartnere
 
Links & litteratur
 
Kontakt
 

Samarbejdspartnere


Ingeniør Henrik Grøn
Murer & Entreprenørfirma W. Buch Andersen A/S

Som hovedrådgiver og sparringspartner gennem hele byggeprocessen kan konstruktionsingeniør Henrik Grøn tilskrives en væsentlig andel i at +huset er blevet realiseret.

Med erfaringer som ansat i både rådgivende ingeniørfirma, hos en af landets førende totalentrepriseselskaber og senest som ingeniør og projektleder ved et gammelt og velrenomeret murer- og entreprenørfirma, har Henrik indsigt i alle aspekter af moderne byggeri -
lige fra de teoretiske statiske og installationsmæssige dicipliner til de praktiske konkrete forhold på en byggeplads.

I realiseringen af +huset har Henrik Grøn assisteret med alt fra detaljerede statiske beregninger og konkrete bygningstekniske løsninger til fundament og bærende konstruktioner, til økonomiske og kontraktlige forhold og planlægningsmæssige udkast.

Henriks hjælp har været uvurderlig, og altid ydet med et overskud og et godt humør som kan hjælpe ethvert projekt over de uforudsete hændelser og den periodevise modgang der på et eller andet tidspunkt forekommer i det meste byggeri.

Jeg vil hermed gerne rette en stor og varm tak til Henrik for den væsentlige og vedvarende indsats, og ikke tøve med at anbefale ham til andre der ønsker en kompetent og kvalificeret rådgiver og entreprenør, i alle faser af et byggeri.
For kontakt og yderlig information:

Murer & Entreprenørfirma W. Buch Andersen A/S
Ingeniør Henrik Grøn
Tomsagervej 14
8230 Åbyhøj

Tlf.: 8625 4200

Mail: HG@w-b-a.dk