+huset
 
Velkommen
 
Om +huset
 
Bæredygtighed & lavenergi
 
Arkitektur & teknik
 
Billeder & tegninger
 
Weblog
 
Samarbejdspartnere
• Oversigt samarbejdspartnere
 
Links & litteratur
 
Kontakt
 

SamarbejdspartnereEnergitjenesten
Energikonsulent Niels Hørby Jørgensen


Det siger næsten sig selv, at omdrejningspunktet i planlægningen og projekteringen af et ultra-lavenergihus som +huset bliver hvorledes både arkitektur, byggeteknik og installationer påvirker og influerer på energiforbruget.

I den sammenhæng bliver sparring med en byggesagkyndig energirådgiver tidligt i projektet altafgørende for det endelige resultat.
Vi er meget glade for at det, få uger inde i designprocessen, lykkedes os at få Energitjenesten og energikonsulent Niels Hørby Jørgensen tilknyttet projektet.
Niels startede med at diskvalificere det første udkast til +huset - energimæssigt var det ganske enkelt ikke godt nok til at indfri vores ambitioner om et ultralavt energiforbrug.

Vi gik derfor igang med at tegne et nyt hus - denne gang med Niels og Energitjenesten på sidelinien, og +huset er herefter udviklet i en tæt og udviklende dialog hvor byggeteknik, installationer og arkitektur konstant er blevet vurderet og analyseret i forhold til energiforbruget. Designforslag og energiberegninger har skiftevis afløst hinanden og er løbende blevet justeret og optimeret indtil begge dele er kommet tilfredsstillende på plads.

Det har været en ualmindelig frodig, kreativ og udviklende proces at have dette samarbejde med Niels Hørby Jørgensen og Energitjenesten, og det takker vi for.

For andre der vil bygge lavenergihuse anbefaler vi varmt denne arbejdsmetode, og ikke mindst et samarbejde med Niels Hørby Jørgensen og Energitjenesten.For kontakt og yderlig information:

Energitjenesten Vestjylland
Energikonsulent Niels Hørby Jørgensen
Bredgade 108
6900 Skjern

Tlf. 2830 6534 / 9734 1075


Mail: nhj@energitjenesten.dk

Hjemmeside: www.energitjenesten.dk
Energitjenesten har kontorer i en række byer landet over, bl.a. også i Århus:

Energitjenesten Midt- og Østjylland
Bautavej 1A
8210 Århus V

Tlf. 3698 6124

Mail: midtoest@energitjenesten.dk