+huset
 
Velkommen
 
Om +huset
 
Bæredygtighed & lavenergi
 
Arkitektur & teknik
 
Billeder & tegninger
 
Weblog
 
Samarbejdspartnere
• Oversigt samarbejdspartnere
 
Links & litteratur
 
Kontakt
 

SamarbejdspartnereDansk Træfiberisolering
Indehaver Bjørn Henriksen


Mange af de virksomheder og fagfolk der beskæftiger sig med bæredygtigt byggeri og bæredygtige byggematerialer er ofte ildsjæle der brænder for naturen og har en stor faglig indsigt, erhvervet gennem praktisk byggeri.

Bjørn Henriksen er ingen undtagelse.
Han har beskæftiget sig med ”alternativ” isolering i årtier, og har fra hundreder af byggerier gjort sig sine erfaringer med isoleringsmaterialers fordele og ulemper – muligheder og begrænsninger. Efter at have afprøvet og arbejdet med stort set alle naturlige isoleringsmetoder, isolerer Bjørn Henriksen i dag udelukkende med træfiberisolering, og han er Danmarks største isolatør på dette område.
Bjørn Henriksen anvender løs træfibergranulat fra Thermocell og det tilsvarende produkt presset i isoleringsmåtter – FeelingWood.

Træfiberen er lavet af gran fra FSC-certificerede skandinaviske skove, og har en lang række sundhedsmæssige, miljømæssige og fugt- og varmetekniske fordele, der bl.a. gør det til et ægte naturmateriale, og samtidigt gør det muligt at bygge en tag- og ydervægskonstruktion der kan ånde , uden tætte plasticmembraner.

Bjørn Henriksen og hans medarbejdere har foruden et stort fagligt engagement også en stor faglig stolthed og omhyggelighed der smitter positivt af på enhver byggeopgave, og så har de et godt humør der er med til at løse mange af de små og store problemer der opstår i ethvert byggeri.For kontakt og yderlig information:

Thermocell, Dansk Træfiberisolering
Vindingvej 4
8654 Bryrup

Tlf: 8798 2210 / 2144 8021


Mail: info@bjornbo.dk

Hjemmeside: www.traefiberisolering.dk
Hjemmeside: www.thermocell.dk