+huset
 
Velkommen
 
Om +huset
 
Bæredygtighed & lavenergi
 
Arkitektur & teknik
 
Billeder & tegninger
 
Weblog
 
Samarbejdspartnere
• Oversigt samarbejdspartnere
 
Links & litteratur
 
Kontakt
 

SamarbejdspartnereE. Bodilsen Totalbyg a/s
Direktør Morten Stampe
Byggeleder Ole Olsen


Da samarbejdet med projektets oprindelige hovedentreprenør måtte stoppe, var hele projektet afhængig af en ny samarbejdspartner der både var pålidelig og samtidig havde mod og ressourcer til at påtage sig en relativ kompliceret byggesag, med en lang række faglige og planlægningsmæssige udfordringer.

Vi er meget glade for at E. Bodilsen Totalbyg tilbød sin assistance, og de seneste måneders samarbejde har vist at det var en rigtig god løsning.

Med en bred vifte af specialkompetencer har E. Bodilsen Totalbyg A/S stor erfaring I at løse opgaver i hoved- og totalentrepriser, og med et stort netværk til underentreprenører og rådgivere er der stort set ingen opgaver der ikke kan løses.

Faglig kvalitet og kundetilfredshed er virksomhedens væsentligste succeskriterier, men også medarbejdertrivsel er en kerneværdi. Mange faste kunder, og en medarbejderstab hvor flere har været ansat i årtier, vidner om en virksomhed med både et fagligt og socialt engagement.

Vi er meget glade for samarbejdet med E. Bodilsen Totalbyg, og ikke mindst det konkrete håndværk der præsteres på byggepladsen. Vi håber at det ud over den konkrete opgave, kan udvikle sig i andre bæredygtige lavenergibyggerier.For kontakt og yderlig information:

E. Bodilsen Totalbyg a/s
Hedelund 30
7870 Glyngøre

Tlf. 9773 1900

Mail: mos@bodilsentotalbyg.dk

Hjemmeside: www.bodilsentotalbyg.dk